Een 3-gangenmenu in centrum Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » 3-gangenmenu Arnhem

Wilt u genieten van een heerlijk 3-gangenmenu in het hartje van Arnhem? Dan moet u absoluut bij Mej. Janssen zijn. Dit bourgondische restaurant is hét adres voor de levensgenieter. Geniet van een breed aanbod aan Franse gerechten, gecombineerd met smakelijke wijnen en bieren. Profiteer van een 3-gangenmenu met heerlijke gerechten in ons eetcafé te Arnhem.

Een 3-gangenmenu met alles erop en eraan

Door onze zelfgemaakte ambachtelijke en verse producten weten wij u te laten proeven van de beste smaken. Kies bijvoorbeeld voor onze heerlijke wildgerechten. Om die heerlijke gerechten van ons 3-gangenmenu volledig tot hun recht te laten komen, bieden wij eveneens exclusieve dranken aan zoals bockbier, Swinckels van de tap of een lekkere Royal Dutch espresso om mee af te sluiten. Daarbij bieden wij als wijnbar ook een enorm aanbod aan verschillende wijnen. Tel daar ook nog eens de gemoedelijke sfeer van ons Franse restaurant bij op. Profiteer bovendien van onze scherpe prijzen. Het eindresultaat is puur gastronomisch genot!

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Waar wacht u nog op? Reserveer vandaag nog!

Kom proeven van een voortreffelijk 3-gangenmenu tegen een aantrekkelijke prijs in onze bistro te Arnhem. Om een tafel te reserveren in ons restaurant, neemt u altijd eerst even contact met ons op via het telefoonnummer 026 – 37 96 559. Heeft u vragen over het dineren in ons restaurant? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Mejuffrouw Janssen Arnhem