Een 3-gangenmenu in centrum Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » 3-gangenmenu Arnhem

Een 3-gangenmenu in centrum Arnhem

Wilt u genieten van een heerlijk 3-gangenmenu in het hartje van Arnhem? Dan moet u absoluut bij Mejuffrouw Janssen zijn. Dit bourgondische restaurant is hét adres voor de levensgenieter. Met een breed aanbod aan Franse gerechten gecombineerd met smakelijke wijnen en bieren vergeet u al uw zorgen. Profiteer van een 3-gangenmenu met heerlijke gerechten in ons eetcafé te Arnhem.

Een 3-gangenmenu met alles erop en eraan bij ons restaurant in Arnhem

Door onze zelfgemaakte ambachtelijke en verse producten weten wij u te laten proeven van de beste smaken. Om die heerlijke gerechten van ons 3-gangenmenu volledig tot recht te laten komen, bieden wij eveneens exclusieve dranken aan zoals Bockbier, Swinckels van de tap of een lekkere Royal Dutch espresso om mee af te sluiten. Daarbij bieden wij als wijnbar ook een enorm aanbod aan verschillende wijnen. Tel daarbij ook nog eens de gemoedelijke sfeer van ons Franse restaurant en onze scherpe prijzen. Het eindresultaat is puur gastronomisch genot!

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Waar wacht u nog op? Reserveer vandaag nog!

Kom proeven van een voortreffelijk 3-gangenmenu tegen een aantrekkelijke prijs in onze bistro te Arnhem. Om een tafel te reserveren in ons restaurant, neemt u altijd eerst even contact met ons op via het telefoonnummer 026 – 37 96 559.