Ga bijzonder uit eten

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Bijzonder uit eten

Ga bijzonder uit eten bij Mej. Janssen in het centrum van Arnhem. U geniet bij ons van een breed scala aan heerlijke gerechten uit de Franse keuken. Hierbij adviseren wij u natuurlijk de perfecte wijn of het perfecte biertje om uw eten te vergezellen. Wanneer mogen wij u verwelkomen in onze sfeervolle bistro?

Bijzonder uit eten in ons restaurant

Bent u op zoek naar een plek om bijzonder uit eten te gaan? Zoek dan niet verder! In ons bourgondische restaurant geniet u van diverse gerechten, iedere dag vers voor u bereid. Onze koks verrassen u graag met bijzondere combinaties en nieuwe ingrediënten. Geniet van al het lekkers dat de Franse keuken u te bieden heeft, gewoon in het centrum van de Gelderse hoofdstad.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Lekker eten op de Korenmarkt

Onze menukaart bestaat uit een divers assortiment aan bijzondere gerechten. Ga bijvoorbeeld voor de geroosterde tonijn met wasabimayonaise, wakame en furikake. Of kiest u voor gebraden eendenborst met sinaasappeljus? Uw gerechten combineert u natuurlijk met een van de wijnen uit ons uitgebreide wijnassortiment. Naast een plek om lekker te eten, zijn wij ook de gezelligste wijnbar in Arnhem! U bent dan ook van harte welkom voor een drankje met familie, vrienden of collega’s. Mej. Janssen is van alle markten thuis!

Kom ook bijzonder uit eten en reserveer nu!

Wanneer gaat u lekker bijzonder uit eten in ons sfeervolle restaurant? Wij heten u van harte welkom voor een heerlijk diner. Ook is onze eetgelegenheid uitermate geschikt voor een romantisch diner voor 2. Als u verzekerd wilt zijn van een tafel, raden wij u aan om tijdig te reserveren. Ook voor vragen over allergieën of dieetwensen mag u ons altijd bellen. U neemt contact met ons op via 026 – 37 96 559. Wij verwelkomen u graag in onze culinaire eetgelegenheid!

Mejuffrouw Janssen Arnhem