Bistro in het centrum van Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Bistro Arnhem

Bistro in het centrum van Arnhem

Als u zin heeft in typisch Frans eten, brengt u een bezoek aan Mejuffrouw Janssen, onze bourgondische bistro in het centrum van Arnhem. Wij staan bekend om onze heerlijke gerechten uit de Franse keuken en doen niets liever dan u verrassen met nieuwe smaakcombinaties. Bij onze bistro in Arnhem Centrum waant u zich in Frankrijk door het voortreffelijke eten, de gevarieerde wijnen en de uitstekende service. Komt u vooral eens langs!

Bezoek onze prachtige Franse bistro in het centrum van Arnhem

Bij bistro Mejuffrouw Janssen in Arnhem Centrum vindt u een breed scala aan gerechten uit de Franse keuken. Wat dacht u van oesters, wijngaardslakken met kruidenboter of de karakteristieke kikkerbilletjes als voorgerecht? Qua hoofdgerechten heeft u ruim de keuze: gebraden eendenborst bijvoorbeeld, of een in trappistenbier bereide boeuf bourguignon. Een bijpassend dessert mag uiteraard niet ontbreken; geniet van een gevarieerd kaasplankje of een crème brûlée, of kies voor een krachtige French coffee met Grand Marinier. Bij de Franse keuken horen uiteraard ook bijpassende wijnen. Mejuffrouw Janssen biedt u de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitswijnen. Of u nu voor een Malbec, Cabernet Franc of Viognier gaat, ieder gerecht heeft een perfect passende wijnsuggestie. Indien u dat wenst, adviseert het personeel van onze Franse bistro te Arnhem Centrum u deskundig over de perfecte wijn. Ook als u meer van bier houdt, hebben wij voor u een diverse selectie op voorraad.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Reserveer nu uw tafel bij ons

Ook zin gekregen in een heerlijk diner met Franse gerechten? Reserveer dan nu uw tafel in ons sfeervolle restaurant. Wij heten u graag welkom voor het diner. Als u liever enkel geniet van een wijntje of speciaalbiertje is dat uiteraard ook geen probleem in onze gezellige Franse bistro te Arnhem. U kunt uw reservering telefonisch maken door te bellen naar 026 – 37 96 559. Graag zien wij u verschijnen bij Mejuffrouw Janssen!