Eetgelegenheden in de buurt van Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Eetgelegenheden in de buurt

Bent u op zoek naar gezellige eetgelegenheden in de buurt van Arnhem? Kom dan langs bij Mejuffrouw Janssen in het centrum van Arnhem! Geniet van onze heerlijk bereide gerechten, wijnen en andere exclusieve dranken. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Eetgelegenheden in de buurt van Arnhem

Kom genieten in de gezelligste eetgelegenheid in Arnhem. Bij Mejuffrouw Janssen bent u aan het juiste adres voor een heerlijk diner of aperitief. Onze gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken. U waant zich aan de Franse Rivièra met onze kikkerbilletjes en bouillabaisse! Onze wijnbar staat bekend om het brede assortiment aan kwaliteitswijnen waarover onze medewerkers u graag adviseren. Wij staan dan ook bekend als een van de betere eetgelegenheden. Komt u bij ons dineren? Dan hebben wij altijd de bijpassende wijn of het bijpassende biertje voor u!

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Reserveer nu uw tafel

Het kiezen van eetgelegenheden in de buurt van Arnhem hoeft geen opgave te zijn: bij Mejuffrouw Janssen staan wij voor u klaar! Wij ontvangen u en uw gezelschap graag in onze wijnbar of restaurant voor een hapje en een drankje. Om er zeker van te zijn dat u een avond bourgondisch bij ons kunt genieten, raden wij u aan om een reservering te plaatsen. U bereikt ons op 026 – 37 96 559. Wij heten u graag welkom!