Frans restaurant in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Frans restaurant Arnhem

Bij ons restaurant met de lekkerste Franse gerechten in Arnhem is het puur genieten. Onze Franse brasserie en bistro op de Korenmarkt in Arnhem biedt een breed aanbod aan heerlijke gerechten aan, gecombineerd met een grote keuze aan verschillende dranken. De typisch bourgondische smaken staan centraal bij onze Franse brasserie. Mej. Janssen is hét restaurant om te smullen van zelfgemaakte, verse en ambachtelijke producten. Laat al uw zorgen achterwege in onze Franse brasserie en beleef een romantische avond of een gezellig uitje met vrienden en familie in onze Franse bistro!

Ontdek de unieke Franse sfeer in ons restaurant

Of u nu voor een drankje langskomt in onze Franse bistro of uitgebreid wilt dineren met een 3-gangenmenu: bij onze Franse brasserie kan het allebei. Naast alle lekkernijen van de Franse keuken bieden wij ook een breed assortiment aan wijnen aan in onze brasserie. Daarnaast kunt u kiezen voor exclusieve dranken, zoals een lekker bockbier, een frisse Swinckels van de tap of de intensiteit van een Royal Dutch Espresso. De sfeer en gemoedelijkheid van ons restaurant met Frans eten leent zich voor verschillende gelegenheden. Een intiem en romantisch diner voor twee of een reünie met vrienden en familie zijn beide mogelijk in onze Franse bistro.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom eens langs in onze zaak!

Onze Franse brasserie is dé locatie om heerlijk gastronomisch te genieten. Ontdek onze menukaart of krijg al een impressie van de sfeer in ons restaurant met Frans eten. Het is tevens mogelijk om deel te nemen aan een WijnSpijs Wandeling bij Mej. Janssen. In al deze gevallen is het aangeraden om van tevoren te reserveren bij ons restaurant met Frans eten. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met ons restaurant met Frans eten via 026 – 37 96 559. Ook kunt u het contactformulier van onze Franse bistro invullen.

Mejuffrouw Janssen Arnhem