Frans restaurant in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Frans restaurant Arnhem

Frans restaurant in Arnhem

Bij ons Frans restaurant in Arnhem is het puur genieten. Wij bieden een breed aanbod aan heerlijke gerechten gecombineerd met een grote keuze aan verschillende dranken. De typisch bourgondische smaken staan centraal bij onze Franse brasserie in Arnhem. Mejuffrouw Janssen is hét restaurant om te smullen van zelfgemaakte, verse en ambachtelijke producten. Laat al uw zorgen achterwege in onze Franse brasserie en beleef een romantische avond of een gezellig uitje met vrienden en familie in centrum Arnhem!

Ontdek de unieke sfeer in ons Frans restaurant te Arnhem

Of u nu voor een drankje komt of uitgebreid wilt dineren met een 3-gangenmenu; bij onze Franse brasserie in Arnhem kan het allebei. Naast alle lekkernijen van de Franse keuken bieden wij ook een breed assortiment aan wijnen aan. Daarnaast kunt u kiezen voor exclusieve dranken zoals een lekkere Bockbier, een frisse Swinckels van de tap of de intensiteit van een Royal Dutch Espresso. De sfeer en gemoedelijkheid van ons Frans restaurant in Arnhem leent zich voor verschillende gelegenheden. Een intiem en romantisch diner voor 2 of een reünie met vrienden en familie zijn beide mogelijk in onze bistro.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom eens langs in onze zaak!

Onze Franse brasserie is dé locatie in Arnhem om heerlijk gastronomisch te genieten. Ontdek onze menukaarten of krijg al een impressie van de sfeer in ons restaurant. Het is tevens mogelijk om deel te nemen aan een WijnSpijs Wandeling bij Mejuffrouw Janssen. In al deze gevallen is het aangeraden om op voorhand te reserveren bij ons Frans restaurant te Arnhem. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met ons via 026 – 37 96 559.