Een restaurant uit de Gault Millau voor Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Gault Millau Arnhem

Heeft u iets bijzonders te vieren, en wilt u dit doen in een restaurant die in de Gault Millau staat, in regio Arnhem? Dat kan! Mej. Janssen op de Korenmarkt heeft een vermelding in de Gault Millau, wat best uniek is in regio Arnhem. Wij zijn heel trots op onze Gault Millau-vermelding in de gids van regio Arnhem. In de vermelding van ons restaurant, worden onze sauzen en cuissons geroemd.

De Gault Millau proefde deze gerechten in ons gezellige restaurant in Arnhem

Wij waren zeer trots toen de deskundigen van de Gault Millau ons restaurant kwamen bezoeken. Wij hebben hen onze beste gerechten voorgezet, waar zij zeer positief over waren:

  • De jury genoot eerst van de vitello tonnato. Men zegt hierover: ‘Het kalfsvlees is zeer dun gesneden en smelt op de tong.’
  • Ook genoot men van de surf ’n turf, die men zeer smaakvol vond.
  • Over de runderbavette met zwartebonenjus was men ook zeer positief.

In het eindrapport van de Gault Millau voor de regio wordt vermeld dat u in ons gezellige restaurant ‘waar voor uw geld’ eet. Wij zijn zeer trots dat werd onderschreven dat u op een laagdrempelige manier geniet van de beste gerechten, gemaakt van de beste en meest verse ingrediënten. De topchefs staan iedere dag voor u klaar in ons restaurant met een vermelding in de Gault Millau voor onze regio. Zij zijn naast zeer kundig ook zeer creatief, zodat we u altijd de beste gerechten kunnen voorzetten. Dit geldt voor zowel de voor- en hoofd- als nagerechten. Maar dat is niet het enige, want ook de dranken die wij serveren zijn zeer bijzonder. Geniet bijvoorbeeld van een frisse Swinckels of bockbier van de tap, of na het eten van een lekkere koffie van Royal Dutch Espresso.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Reserveer snel een tafel

Wilt u voor een bijzondere gelegenheid een tafel in een goed restaurant reserveren? Boek dan een tafel bij ons restaurant met een vermelding in de Gault Millau voor deze regio. Dit kan door te bellen naar 026 – 37 96 559. Wilt u eerst meer weten voordat u een tafel reserveert? Vul dan ons contactformulier in.

Mejuffrouw Janssen Arnhem