Gezellige restaurants in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Gezellige restaurants Arnhem

Bent u op zoek naar gezellige restaurants in Arnhem? Kom dan langs bij Franse bistro Mej. Janssen! Onze gerechten, wijnen en andere dranken worden met grote zorg gekozen. Onze koks zetten u enkel perfect bereide bourgondische specialiteiten voor. Graag verwelkomen wij u in een van de meest gezellige restaurants van Arnhem!

Geniet van een diner in een van de meest gezellige restaurants

Mej. Janssen is hét adres voor een voortreffelijk diner of een heerlijk aperitief. Ons menu is geworteld in de Franse keuken. Met onze kikkerbilletjes en bouillabaisse waant u zich zo in Parijs. Naast het menu van ons restaurant staan wij tevens bekend als wijnbar met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitswijnen. Onze medewerkers adviseren u graag over een uitstekende wijncombinatie. Met onze mooie wijnen, heerlijk eten en ongedwongen sfeer zijn wij een van de meest gezellige restaurants!

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Reserveer direct

Bij Mej. Janssen staan wij klaar om u en uw medegasten een onvergetelijk diner te bezorgen! Samen met uw gezelschap bent u van harte welkom in onze wijnbar en in een van de meest gezellige restaurants. Zo kunt u in alle rust van een hapje en een drankje genieten. Wilt u ook een avond bourgondisch bij ons genieten? Plaatst u dan direct een reservering door contact met ons op te nemen via 026 – 37 96 559. Graag tot ziens bij Mej. Janssen!

Mejuffrouw Janssen Arnhem