Gezellige restaurants in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Gezellige restaurants Arnhem

Gezellige restaurants in Arnhem

Bent u op zoek naar gezellige restaurants in de buurt van Arnhem? Kom dan langs bij Franse bistro Mejuffrouw Janssen! Onze gerechten, wijnen en andere dranken worden met grote zorg gekozen. Onze koks zetten u enkel perfect bereide bourgondische specialiteiten voor. Graag verwelkomen wij u in een van de meest gezellige restaurants van Arnhem!

Kies voor een diner in een van de meest gezellige restaurants van Arnhem

Mejuffrouw Janssen is hét adres voor een voortreffelijk diner of een heerlijk aperitief. Ons menu is geworteld in de Franse keuken; met onze kikkerbilletjes en bouillabaisse waant u zich zo in Parijs! Naast het menu van ons restaurant staan wij tevens bekend als wijnbar met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitswijnen. Onze medewerkers adviseren u graag over een uitstekende wijncombinatie. Met onze mooie wijnen, heerlijke eten en ongedwongen sfeer zijn wij een de meest gezellige restaurants in Arnhem!

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Wilt u direct reserveren?

Bij Mejuffrouw Janssen staan wij klaar om u en uw medegasten een onvergetelijk diner te bezorgen! Samen met uw gezelschap bent u van harte welkom in onze wijnbar en restaurant om in alle rust van een hapje en een drankje te genieten. Wilt u ook een avond bourgondisch bij ons genieten? Plaatst u dan direct een reservering door te telefoneren naar 026 – 37 96 559. Graag tot ziens bij Mejuffrouw Janssen!