Geniet van een mosselpan in hartje Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Mosselpan Arnhem

Kunt u ook zo genieten van een heerlijke mosselpan, in een goed restaurant in Arnhem? Lekker met knoflook en met een heerlijk glaasje wijn erbij. Onze mosselen zijn altijd van hoge kwaliteit en worden op de juiste manier bereid. Zo geniet u bij Mej. Janssen van de beste mosselpan van regio Arnhem. De verschillende smaken zijn goed in balans, en worden ondersteund met één van de lekkerste wijnen uit ons brede aanbod.

Proef ook van de beroemdste mosselpan van regio Arnhem

Al jarenlang bezoeken veel mensen ons sfeervolle restaurant. Veel van deze mensen bestellen dan de mosselpan, want deze is een begrip geworden in regio Arnhem. Net zoals onze andere heerlijke gerechten, zoals onze wildgerechten, zijn ook de mosselen zeer goed op smaak. Wij zijn dan ook zeer blij met onze vermelding in de Gault Millau voor regio Arnhem. Onze gastvrije bediening weet precies wat lekker is, dus ze adviseren u ook graag over de wijnen die het best passen bij het gerecht van uw keuze.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van onze heerlijke gerechten

Wilt u genieten van een heerlijke mosselpan, of een ander gerecht van hoge kwaliteit? Bezoek dan ons gezellige restaurant. Wij ontvangen u graag en geven u graag advies over de lekkerste gerechten, ook als u bijvoorbeeld glutenvrij moet eten. Wilt u een tafeltje reserveren? Bel dan naar 026 – 37 96 559. Heeft u vragen met betrekking tot dieetwensen, dan kunt u ook ons contactformulier invullen.

Mejuffrouw Janssen Arnhem