Restaurant in Arnhem Centrum

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Restaurant Arnhem Centrum

Restaurant in Arnhem Centrum

Kom genieten van de bourgondische kaart in het gezelligste restaurant van Arnhem, midden in het Centrum aan de Korenmarkt. Op de website van Mejuffrouw Janssen kunt u alvast onze zeer uitgebreide menukaart, wijnkaart en bierkaart bekijken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij ons kunt u altijd genieten van een fantastisch diner!

Genieten van Franse cuisine in ons restaurant aan de Korenmarkt in Arnhem Centrum

Als u op zoek bent naar een restaurant aan de Korenmarkt in Arnhem Centrum waar u geniet van heerlijke Franse gerechten, komt u dan dineren bij Mejuffrouw Janssen! Onze koks bereiden de meest bijzondere Franse gerechten voor u, allemaal gemaakt met de meest verseingrediënten. Bij elk gerecht kunnen wij tevens een bijpassend glas wijn of bier voor u schenken. Met onze spraakmakende combinaties zetten onze koks u iedere keer weer een nieuwe smaaksensatie voor. Wilt u liever alleen een drankje komen doen? Uiteraard behoort dat bij ons restaurant ook tot de mogelijkheden.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Heerlijk eten bij onze bistro

Voor een voortreffelijk Frans diner in Arnhem Centrum is ons restaurant aan de Korenmarkt hét adres bij uitstek. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van heerlijk eten en bijpassende dranken. Heerlijk bourgondisch genieten in Franse stijl was nog nooit zo gemakkelijk! U reserveert eenvoudig een tafel op onze website, of door telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor bellen naar 026 – 37 96 559. Wij heten u van harte welkom in ons bourgondisch restaurant. Kom genieten van de sfeer en het heerlijke eten!