Romantisch dineren in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Romantisch dineren

Kom romantisch dineren bij Mej. Janssen in Arnhem en geniet van een sfeervolle avond uit. Heeft u iets te vieren, zoals een huwelijksjubileum, of wilt u uw partner gewoon verrassen door romantisch uit eten te gaan in Arnhem? U bent van harte welkom in ons restaurant voor een romantisch etentje of diner voor 2! Als u romantisch komt dineren, geniet u van authentieke Franse gerechten, bereid met verse ingrediënten. Zo geniet u gegarandeerd.

Romantisch dineren doet u bij ons restaurant

Hebben u en uw partner een jubileum te vieren en zoekt u hiervoor een geschikte plek? Kom dan dineren bij Mej. Janssen met een romantisch etentje voor 2. Onze bistro is de perfecte plek om romantisch te gaan dineren in een gemoedelijke sfeer. Onze koks bereiden heerlijke gerechten voor u met de meest verse ingrediënten. Geniet samen van onze Franse gerechten en laat u verrassen. Onze medewerkers adviseren u graag bijpassende wijnen en bieren bij het gekozen gerecht. In ons ruime assortiment bevindt zich altijd het perfecte drankje voor uw romantisch diner voor 2!

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Een romantisch etentje voor 2 in Franse sferen

De koks in ons restaurant zijn gespecialiseerd in het bereiden van typisch Franse gerechten, die perfect geschikt zijn voor een romantisch etentje voor 2. Denkt u bijvoorbeeld aan de Franse kikkerbilletjes of wijngaardslakken in kruidenboter met een broodje. U kunt er tijdens uw romantisch diner voor 2 voor kiezen om samen een portie oesters te delen of het Plateau Mej. Janssen met onze beste gerechtjes van het 3-gangen-menu. Het romantisch dineren sluiten u natuurlijk af met onze heerlijke dame blanche met een lekkere dessertwijn.

Kom romantisch dineren in ons restaurant

Wilt u uw romantisch etentje of diner voor 2 gelijk boeken? Wacht dan niet te lang en reserveer nu uw tafel voor een romantisch etentje voor 2! Heeft u speciale verzoeken of dieetwensen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op 026 – 37 96 559, waar u tevens een tafel kunt reserveren voor een romantisch diner voor 2. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond heeft als u ons restaurant bezoekt!

Mejuffrouw Janssen Arnhem