Romantisch dineren in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Romantisch dineren

Kom romantisch dineren bij Mejuffrouw Janssen in Arnhem en geniet van een sfeervolle avond uit. Heeft u iets te vieren, zoals een jubileum, of wilt u uw partner verrassen met een heerlijk diner? U bent van harte welkom in ons restaurant voor een romantisch etentje voor 2!

Romantisch dineren doet u bij ons

Hebben u en uw partner een jubileum te vieren en zoeken jullie hiervoor een geschikte plek? Kom dan dineren bij Mejuffrouw Janssen met een romantisch etentje voor 2. Ons restaurant is de perfecte plek om romantisch uiteten te gaan in een gemoedelijke sfeer in Arnhem. Onze koks bereiden heerlijke gerechten voor u klaar met de meest verse ingrediënten. Geniet samen van onze Franse gerechten en laat u verrassen. Onze medewerkers adviseren u graag bijpassende wijnen en bieren bij het gekozen gerecht. In ons ruime assortiment bevindt zich altijd het perfecte drankje!

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Een romantisch etentje voor 2 in Franse sferen

De koks in ons restaurants zijn gespecialiseerd in het bereiden van typisch Franse gerechten. Denkt u bijvoorbeeld aan de Franse kikkerbilletjes of wijngaardslakken in kruidenboter met een broodje. U kunt er ook voor kiezen om samen een portie oesters te delen of het Plateau Mej. Janssen met onze beste gerechtjes. De avond sluit u jullie natuurlijk af met onze heerlijke dame blanche of een luchtige dessertwijn.

Kom romantisch dineren in ons restaurant in Arnhem

Wilt u uw romantisch etentje voor 2 gelijk boeken? Wacht dan niet te lang en reserveer nu uw tafel! Heeft u speciale verzoeken of dieetwensen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op 026 – 37 96 559. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond heeft tijdens het romantisch uiteten gaan in Arnhem!