Typisch Frans eten in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Typisch Frans eten

Typisch Frans eten in Arnhem

Typisch Frans eten doet u natuurlijk bij Mejuffrouw Janssen in Arnhem. Ons bourgondische restaurant in Arnhem staat bekend om de Franse keuken en verrast u graag met nieuwe gerechten en combinaties. Kom genieten van alles wat de Franse keuken te bieden heeft, gewoon in Arnhem!

Dé plek voor typisch Frans eten in Arnhem

Bij Mejuffrouw Janssen hebben wij een ruime expertise in het bereiden van gerechten uit de Franse keuken. Onze koks bereiden iedere dag de meest verse gerechten voor u, compleet in Franse sferen. Start uw avond met oesters, wijngaardslakken met kruidenboter en brood of een heerlijke bouillabaisse. Voor hoofdgerechten heeft u diverse keuzes uit de Franse keuken, zoals gebraden eendenborst of een in La Trappe Tripel gestoofde boeuf bourguignon. Sluit uw avond af met een lekker Frans kaasplankje of een crème brûlée. Of kies voor een heerlijke French coffee met Grand Marnier.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Geniet van de Franse keuken

In de Franse keuken kunnen wijnen natuurlijk niet ontbreken. Bij Mejuffrouw Janssen heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan kwaliteitswijnen. Gaat u voor een Chardonnay, Sauvignon Blanc of Merlot? Bij ieder gerecht is wel een bijpassende wijn te vinden. Onze medewerkers adviseren u graag over de perfecte wijn voor uw dinerkeuze. Houdt u meer van bier? Wij hebben diverse soorten La Trappe bier, van blond tot dubbel en van PUUR tot Bockbier. Of vraag naar ons wisselende assortiment aan speciaalbieren op tap en/of fles. Wij verrassen u graag met ons brede assortiment aan dranken. Kom ook typisch Frans eten bij ons in Arnhem!

Reserveer nu uw tafel en geniet van de Franse keuken

Kom ook genieten van typisch Frans eten en reserveer nu uw tafel. Wij ontvangen u graag voor een heerlijk diner of een romantisch etentje. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een wijntje of speciaalbiertje. Plaats uw reservering telefonisch via 026 – 37 96 559. Wij zien u graag verschijnen in ons sfeervolle restaurant!