Typisch Frans eten in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Typisch Frans eten

Typisch Frans eten doet u natuurlijk bij Mej. Janssen in Arnhem. Ons bourgondische restaurant in Arnhem staat bekend om de verse Franse keuken en verrast u graag met typisch Frans eten en lekkere combinaties. Kom genieten van alles wat de Franse keuken te bieden heeft!

Dé plek voor typisch Frans eten

Bij Mejuffrouw Janssen hebben wij een ruime expertise in het bereiden van gerechten uit Frankrijk. Onze koks bereiden in de keuken iedere dag de meest verse gerechten voor u, compleet in Franse sferen. Start uw avond met oesters, wijngaardslakken met kruidenboter en brood of een heerlijke bouillabaisse. Wat betreft hoofdgerechten heeft u diverse keuzes uit de verse Franse keuken, zoals gebraden eendenborst of een in La Trappe Tripel gestoofde boeuf bourguignon. Sluit uw avond af met een lekker Frans kaasplankje of een crème brûlée. U kunt ook kiezen voor een heerlijke French coffee met Grand Marnier. U leest het: hier geniet u van typisch Frans eten en drinken.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Geniet van de verse Franse keuken

In de Franse keuken kunnen wijnen natuurlijk niet ontbreken. Bij Mej. Janssen heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan kwaliteitswijnen in onze wijnbar. Gaat u voor een Chardonnay, Sauvignon Blanc of Merlot? Bij ieder gerecht is wel een bijpassende wijn te vinden. Onze medewerkers adviseren u graag over de perfecte wijn voor uw dinerkeuze. Bent u meer een bierliefhebber? Wij hebben diverse soorten La Trappe-bier, van blond tot dubbel en van PUUR tot Bockbier. Vraag ook eens naar ons wisselende assortiment aan speciaalbieren op de tap en/of op fles. Wij verrassen u graag met ons brede assortiment aan dranken. Kom ook typisch Frans eten en drinken in ons restaurant!

Reserveer nu uw tafel en geniet van de Franse keuken

Geniet van typisch Frans eten en reserveer nu uw tafel. Wij ontvangen u graag voor een romantisch dineetje. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een wijntje of speciaalbiertje. Plaats uw reservering telefonisch via 026 – 37 96 559. Heeft u vragen? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zien u graag verschijnen in ons sfeervolle restaurant!

Mejuffrouw Janssen Arnhem