Verse oesters in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Verse oesters eten Arnhem

Als u ook kunt genieten van een portie verse oesters, dan moet u ze echt eens komen eten bij Mej. Janssen in Arnhem. Midden in het uitgaansgebied van de Korenmarkt eet u de meest verse en de lekkerste oesters van Arnhem. Verschillende Franse gerechten worden hier geserveerd met fantastische bijgerechten. Wij serveren alle bekende toppers uit de Franse keuken.

Verse oesters en nog veel meer eten in ons gezellige restaurant

Bent u een liefhebber van oesters? Dan kunt u vast ook wel genieten van een lekker mosselpannetje. Zowel de mosselen als oesters worden lekker op smaak gebracht met knoflook en kruiden. Zo eet u het beste uit de Franse keuken en u hoeft er niet eens voor naar Frankrijk. Kom gewoon naar ons gezellige restaurant op de Korenmarkt. Hier geniet u niet alleen van de lekkerste gerechten, maar ook van de beste bijpassende dranken. Geniet bijvoorbeeld van een lekker frisse Swinckels, of ga voor een lekker bockbiertje. Houdt u van een lekker kopje koffie na het eten? Bij Mej. Janssen geniet u van de beste koffie van Royal Dutch Espresso.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Reserveer snel uw tafel

Ons gezellige restaurant is zeer populair, zeker sinds wij vermeld worden in de Gault Millau. Daarom is het aan te raden snel een tafel te reserveren als u ook verse oesters wilt komen eten, of wilt komen genieten van andere Franse gerechten. Bel naar 026 – 37 96 559 voor het reserveren van een tafel. Ook kunt u ons contactformulier invullen, bijvoorbeeld als u dieetwensen, zoals glutenvrij eten, heeft.

Mejuffrouw Janssen Arnhem