Wijnbar in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Wijnbar Arnhem

Wijnbar in Arnhem

Bent u op zoek naar een gezellige wijnbar in Arnhem? Ga dan voor Mejuffrouw Janssen, een gemoedelijke wijnbar in het hartje van de stad. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse kwaliteitswijnen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste wijn voor bij uw gerecht. Daarnaast kunt u ook onze vele smaken ontdekken tijdens een wijnproeverij bij ons te Arnhem. Wanneer komt u proeven?

Kom genieten bij onze wijnbar in Arnhem

Voor een wijnbar in Arnhem hoeft u niet ver te gaan. Aan de Duizelsteeg, op slechts 900m van station Arnhem, bevindt zich Mejuffrouw Janssen. Wij bieden u de meest heerlijke Franse gerechten en bijpassende wijnen en bieren. Onze wijnassortiment bestaat uit diverse wijnen uit onder andere Frankrijk, Italië, Duitsland, Chili en Spanje. Gaat u voor een rode of witte wijn? Of misschien voor een frisse roséwijn? Wij hebben diverse open wijnen die per glas te bestellen zijn, maar u kunt ook voor een wijn per fles gaan.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Ontdek de vele smaken in onze unieke wijnproeverij te Arnhem

Wanneer u echt de diversiteit aan smaken van ons wijnaanbod wilt ontdekken, dan is onze wijnproeverij te Arnhem echt iets voor u. Wij zetten alles even voor u op een rijtje en vertellen u graag uitgebreid over wat elke wijnregio typeert en hoe u dit kunt proeven. Onze medewerkers hebben een brede kennis van de wijnen en maken u wegwijs in ons assortiment.

Kom ook genieten

Wanneer mogen wij u verwelkomen in onze wijnbar in Arnhem? U bent van harte welkom voor een heerlijk en bijzonder diner of een aperitief. Of zou u graag eens willen een bezoekje willen brengen aan onze wijnproeverij te Arnhem? Om verzekerd te zijn van een plekje in ons sfeervolle restaurant, vragen wij u om telefonisch te reserveren via 026 – 37 96 559.