Wijnbar in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Wijnbar Arnhem

Bent u op zoek naar een gezellige wijnbar in Arnhem? Ga dan voor Mejuffrouw Janssen, een gemoedelijke wijnbar in het hartje van Arnhem. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse kwaliteitswijnen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste wijn voor bij uw gerecht. Wanneer komt u proeven?

Kom genieten bij onze wijnbar in Arnhem

Voor een wijnbar in Arnhem hoeft u niet ver te gaan. Aan de Duizelsteeg, op slechts 900 m van station Arnhem, bevindt zich Mejuffrouw Janssen. Wij bieden u de meest heerlijke Franse gerechten en bijpassende wijnen en bieren. Onze wijnassortiment bestaat uit diverse wijnen uit onder andere Frankrijk, Italië, Duitsland, Chili en Spanje. Gaat u voor een rode of witte wijn? Of misschien voor een frisse roséwijn? Wij hebben diverse open wijnen die per glas te bestellen zijn, maar u kunt ook voor een wijn per fles gaan. Onze medewerkers hebben een brede kennis over onze wijnen en vertellen u graag wat meer over ons assortiment.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom ook genieten

Wanneer mogen wij u verwelkomen in onze wijnbar in Arnhem? U bent van harte welkom voor een heerlijk diner of een aperitief. Om verzekerd te zijn van een plekje, vragen wij u om telefonisch te reserveren via 026 – 37 96 559. Kom ook genieten in onze wijnbar!