Wijnbar in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Wijnbar Arnhem

Bent u op zoek naar een gezellige wijnbar in Arnhem? Ga dan voor Mej. Janssen, een gemoedelijke wijnbar in het hartje van de stad. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse kwaliteitswijnen. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste wijn voor bij uw gerecht. Daarnaast kunt u ook onze vele smaken ontdekken tijdens een wijnproeverij bij ons te Arnhem. Wanneer komt u proeven?

Kom genieten bij onze wijnbar

Een gezellige wijnbar op de Korenmarkt heeft u snel gevonden. Aan de Duizelsteeg, op slechts 900 meter van het station, bevindt zich Mej. Janssen. Wij bieden u de meest heerlijke Franse gerechten en bijpassende wijnen en bieren aan. Ons wijnassortiment bestaat uit diverse wijnen uit onder andere Frankrijk, Italië, Duitsland, Chili en Spanje. Gaat u voor een rode of witte wijn? Of misschien voor een frisse roséwijn? Wij hebben diverse wijnen die per glas te bestellen zijn, maar u kunt ook voor een fles wijn gaan.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Ontdek de vele smaken bij onze unieke wijnproeverij

Wanneer u echt de diversiteit aan smaken van ons wijnaanbod wilt ontdekken, dan is onze wijnproeverij echt iets voor u. Wij zetten alles even voor u op een rijtje en vertellen u graag uitgebreid over wat elke wijnregio typeert en hoe u dit kunt proeven. Onze medewerkers hebben een brede kennis van de wijnen en maken u graag wegwijs in ons aanbod.

Kom ook genieten

Wanneer mogen wij u verwelkomen in onze wijnbar? U bent van harte welkom voor een heerlijk en bijzonder diner of een aperitief. Of zou u graag eens willen een bezoekje willen brengen aan onze wijnproeverij? Om verzekerd te zijn van een plekje in ons sfeervolle restaurant, vragen wij u om telefonisch te reserveren via 026 – 37 96 559. Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in.

Mejuffrouw Janssen Arnhem