WijnSpijs Wandeling in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » WijnSpijs Wandeling Arnhem

Neem deel aan de WijnSpijs Wandeling in Arnhem en geniet van de specialiteiten van Mej. Janssen. Tijdens deze wandeling bezoekt u zes restaurants en ontvangt u bij iedere stop een gerechtje met een bijpassend glaasje wijn. Reserveer nu uw plek en kom ook genieten!

Wij zijn deelnemer van de WijnSpijs Wandeling

De WijnSpijs Wandeling is een hele leuke manier om diverse gezellige restaurants te ontdekken. U bezoekt tijdens uw wandeling een maximum van zes restaurants. Bij ieder restaurant wordt u verrast met een gerechtje en een heerlijk glaasje wijn, speciaal voor u geselecteerd. De WijnSpijs Wandeling wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Meestal vinden de wandelingen plaats op een zondagmiddag. Tijdens de wandeling bezoekt u de restaurants in uw eigen tempo met uw eigen gezelschap. Deze culinaire wandeling is ook uitermate geschikt voor vegetariërs of mensen met allergieën of dieetwensen. Geef dit aan bij de bestelling van uw kaarten, dan wordt hier rekening mee gehouden. In ons restaurant met een gezellige sfeer is iedereen welkom.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Boek uw ticket eenvoudig online

Wilt u meer informatie over de WijnSpijs Wandeling langs ons Frans restaurant? Neem dan contact met ons op via 026 – 37 96 559. De kaarten zijn beperkt beschikbaar dus wees er tijdig bij! Wij zien u graag bij ons verschijnen gedurende de WijnSpijs Wandeling of tijdens een heerlijk diner. 

Mejuffrouw Janssen Arnhem