De lekkerste gerechten met wild eten in Arnhem

Verse producten
Exclusieve dranken
Gezellige sfeer voor een lage prijs
Home » Wild eten Arnhem

Wilt u bijzondere gerechten, zoals wild, eten in Arnhem? Bij Mej. Janssen in het centrum van Arnhem geniet u van het beste uit de Franse keuken. Wild vormt hier een belangrijk onderdeel van. Dit kan bijvoorbeeld hert of eend zijn. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse steaks. Iedere week kunt u namelijk een andere steak kiezen.

Wild eten in een gezellige ambiance

Als u wilt genieten van een winters diner met wild, dan is ook de gezelligheid belangrijk. Daarom komt u heerlijk wild eten bij Mej. Janssen in Arnhem, het sfeervolle restaurant op de Korenmarkt. De bijzondere gerechten worden met zorg bereid. Hierbij worden de meest verse ingrediënten gebruikt. Vervolgens worden niet alledaagse gerechten bereid. Zo geniet u van ongekende smaakcombinaties. Daarbij geniet u van de best passende dranken, zoals een heerlijke wijn uit ons rijke aanbod. Bent u meer een bierliefhebber? Dan geniet u van een Swinckels van de tap of een rijk bockbier. Ook na het eten is het genieten, bijvoorbeeld met een verse koffie van Royal Dutch Espresso.

Zaak Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van heerlijke gerechten

Eetcafé Mej Janssen Arnhem

Kom genieten van bijzondere smaakcombinaties

Bent u benieuwd geworden naar de bijzondere gerechten met wild, die u bij ons restaurant in Arnhem-Centrum kunt eten? Geniet van bijzondere smaakcombinaties en de meest verse ingrediënten. Reserveer hiervoor snel een tafel. Dit kan door te bellen naar 026 – 37 96 559. Heeft u vooraf vragen, bijvoorbeeld vanwege dieetwensen? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen.

Mejuffrouw Janssen Arnhem